2 May 2010

Night rain

Vanhan täyttyessä loppuunsa ostin uuden parhaan ystäväni, kovakantisen kauniin luonnoslehtiön, jonka sivuja tulen tulevaisuudessa tänne esittelemään.
Lehtiö ei ole paras mahdollinen, mutta käytyäni ties kuinka monessa liikkeessä etsimässä sitä yhtä ja ainoaa jouduin lopulta päätymään vaihtoehtoon, jonka sivujen paksuus on juuri ja juuri sopiva, mutta sellainen että vesivärityöt saavat sivut kuprulle, ja vesi menee läpi melko herkästi. Lisäksi lehtiön kansi oli ostaessani tylsän väritön, nimittäin pelkkä musta rakennus läpinäkyvään muoviin painettuna. Maalasin lehtiön ensimmäiselle sivulle värit, jotka piristävät kantta tarpeeksi näkyessään muovin läpi. Pieni muutos, mutta lehtiö näyttää nyt paljon paremmalta.
Enköhän minä tähänkin pian totu kuitenkin.

Päätin tänään valtavan maalaamisinspiraation yllättäessä napsia siinä sivussa muutamia kuvia sotkuisesta työskentelystäni, ja ihan muuten vain postaan nyt niitäkin tänne. Hirveän huonolaatuisia, mutta idea on tärkein. Viimeisenä tämän yöllisen idean lopputulos, johon en ole kovinkaan tyytyväinen. Valkoinen maali loppui kesken, ja siksi kaikki sävyt ja yksityiskohdat näyttävät viimeistelemättömiltä. Niinkuin ovatkin.


---

2 comments:

Riina =) said...

Aivan ihana toi! Eikä miten ihanat värit. Voi että ku oot taitava! Mulla tulee tosta alimmasta kuvasta mieleen ihan semmonen tatuointi minkä voisin ottaa ittelleni. Se ei kyl varmaan näyttäis noin kivalta mustavalkosena.
Mut aivan ihana toi työ :)

Kaislea said...

Aww, suuret ja lämpimät kiitokset!