12 June 2010

Day dream

Kirjoitan kuumeessa, joten tekstin epäselvyyteen on oikea syy.

Ensimmäisenä tuossa kuva, jonka maalasin jo monta kuukautta sitten, hetki aikaisemman kirjoituksen jälkeen. Viime päivityksestä onkin sitten aika vierähtänyt nopeasti, sillä niin paljon on ehtinyt tapahtumaan. Meillä nimittäin oli töissä Better than Disney shit -loppunäytös, joka vei paljon ajatuksia ja aikaa. Sen lisäksi olen nyt muuttamisvalmistelujen aikatauluttama, ja töihinkin pitäisi väkertää portfoliota (josta kuvia tänne varmasti myöhemmin). Kiireen ja tahattoman stressaamisen välissä olen kuitenkin piirtänyt ja maalannut lähes normaalin verran, tässä taas viimeisimpiä ja onnistuneimpia luonnoksia.Tässä oleva kuva poikkeaa normaalista hirveästi sen takia, että tein sen kaverin antamien (monimutkaisten ja hankalasti ymmärrettävien) ohjeiden perusteella. Hirviö siitä piti tulla, mutta ei se nyt kovin pelottavalta näytä.Nämä puolestaan ovat töissä tehtyjä "voima-amuletteja". 9,5 x 9,5 x 1 cm puuneliöt toimivat pohjana, ja käytettävää materiaalia oli hirveästi. Minä päädyin yksinkertaisuuteen, ja lopputulos on itseni näköinen, kuten kuuluikin.Ystäväni innoittamana hankin nyt myös niinsanotun elämäpäiväkirjan, kovakantisen, kauniin lehtiön johon leikkaan, liimaan, kirjoitan ja piirrän päiväkirjantapaisesti muistiin tärkeitä hetkiä elämästäni. Sieltä luultavasti postaan kuvia harvemmin, onhan se sentään hyvin henkilökohtainen, mutta ainakin tiedätte mistä puhun, kun mainitsen tämän.
P.s. suosittelen elämäpäiväkirjaa kaikille, sillä on ihana lukea ja muistella myöhemmin, millaisia unia on nähnyt, missä paikoissa on käynyt, ja ketä tavannut! Sitäpaitsi kauniiden sivujen lukeminenkin on ihanampaa kuin pelkän tekstin. <3

Kuuntelemisen arvoinen

5 comments:

Agitha said...

No mun mielest penikset on pelottavia?

papalagi said...

tuommoinen kirjanen ois kyllä... mmmm. Harmi vain kun olen niin laiska väkertämään nykyään.

Kaislea said...

Agitha: Trollin kosto!

Papalagi: Nii-in, mutta sitten kunnolla vauhtiin päästyä se ei enää liity jaksamiseen. Ja mikäs tämän parempi innostaja nytkään?

Mall said...

hello! thank you so much for your comments on my blog, much appreciated! Your drawings are great! :) Keep it up!

emijakumpparit said...

Hoo, elämäpäiväkirja! Keksit sille mainion nimen, se on huomattavasti helpompi kuin muistikirjapäiväkirjaleikekirjakirjakirjakirja 8).

T: Emma