10 August 2010

Elämää ateljeessa

Syvimmät pahoitteluni, ensinnäkin, siitä että tässä on ollut pari täysin hiljaista kuukautta päivityksen osalta. Syynä tällä kertaa on ollut tämä muutto, ja sen mukanaan tuomat kiireet jotka ovat vieneet aikaa piirtämiseltä ja maalaamiselta. Kaiken lisäksi olen yrittänyt nyt ruveta ylläpitämään aktiivisesti akustisen kitaran soittotaitoa, mikä on varastanut piirtämishetket usein.
No, nyt sitten viimeisin mammuttiprojekti on kuitenkin aikaavievämpi kuin mikään aiemmista, ja se tulee olemaan ainakin seuraavan kuukauden ajan kaikkien nettiprofiilieni (mukaanluettuna tämä) ykkösaihe. Ettekä ikinä arvaa, mikä se on!

Valojen Perässä -projekti on taidenäyttely, jonka järjestämme kahdestaan toisen nuoren taiteilijan, Joannan kanssa. Sain kuulla siitä vasta tämän kuun alussa, jonka jälkeen huoneeni on saanut uuden ateljeemaisen lookin!Kun köyhä taiteileva henkilö haluaa päästä halvalla, syntyy mitä mielettömimpiä ideoita! Kuten tämä tuolista, suuresta pahvista ja kahdesta isosta paperiliittimestä kyhätty maalausteline, joka oikeasti on toiminut todella hyvin. Tuoliosa on näppärä säilytysteline maaleille, vesipurkeille ja ruokalautasille, kun aikataulut uhkaavat rymistä niskaan.
Tuossa vielä lähikuvaa paperiliittimestä, joka on vain laitettu pitämään pahvia pystyasennossa alhaalta käsin.

Hehku, 55 x 24,5 cm
Lyijykynä, vesivärit, akryylit

Tässä on ensimmäisenä valmistunut palanen näyttelyn töistä, huonolaatuisena ja huonosti rajattuna suttuisena kuvana, mutta en aiokaan esitellä kaikkia töitäni internetissä, varsinkaan huippulaadukkaina, jotta ihmiset ylipäätään vaivautuisivat käymään paikan päällä!Sinulle, 22,5 x 17,5 cm
Lyijykynä, vesivärit

Seuraavana on valmistumassa paljon henkilökohtaisuutta sisältävä työ, josta nyt ehdin vielä juuri ja juuri ladata tämän work in progress -kuvan ennen kuin pitää lähteä viettämään ensimmäistä koulupäivää! Bye!