11 October 2010

Pas Si Simple


Jostain syystä pidän näistä maalauksista tällaisina niin paljon etten luultavasti aiokaan maalata kumpaakaan loppuun asti. Koittakaa olla turhautumatta liikaa aikaansaamattomuutta huokuville selityksilleni.

Ps. tämä ilma ja vuodenaika täällä nyt inspiroi ihan hirveän kamalasti liian paljon. Voi kun se kestäisi niin kauan että ehtisin toteuttaa kaikki maalausideani!


Ja hei, ohjautukaa seuraavaksi uudempaan blogiini! Se on höyryävän tuore, ja kaipaa paljon ihmisiä haistelemaan ja katselemaan ja kommentoimaan ja lukemaan. Pian nyt!


2 comments:

Anonymous said...

Kauniita maalauksia! :) Sen verran haluaisin udella, mikäli viitsit vastata, että millaiselle pohjalle/paperille maalaat? Ja ihan tavallisilla vesiväreilläkö? On niin hienoa jälkeä, että taitavasti on saatu tehtyä jos on ihan vesivärejä käytetty. Jotenkin niin herkkää ja kosketeltavaa.
Ja maalaahan taideteoksesi ehdottomasti loppuun! Ovat sen verran upeita.
Odotellen..

Noora said...

Vau, hirveän piristävä kommentti, kiitos!
Maalaan hirveän laadukkailla "White Nights"-vesiväreillä 300g/m2 -akvarellipaperille, jotka kummatkin ostin kunnon taideliikkeestä tapojeni vastaisesti, koska koin tarvetta panostaa perusvälineisiin taidenäyttelyni takia. En oikeasti osaa käyttää vesivärejä mitenkään päin, käytän pensseliäkin melkein kuin kynää, enkä hallitse yhtään oikeaa vesiväritekniikkaa. Mutta olen kehitellyt oman tekniikkani, ja olen oikein tyytyväinen siihen :---D