10 January 2011

Kun olisi tärkeämpääkin tekemistä

Toiseen blogiini postaamista Unicefin kuvista, ja muutamasta uudesta taidenäyttelystä innostuneena halusin tänään pitkästä aikaa piirtää, ihan lyijykynillä. Tai oikeastaan lyijykynällä, joka kaiken lisäksi on kaverini tänne jättämä pätkä, jonka kovuuden veikkaisin olevan hb-2h-välillä. Ei siis mikään piirtämiskynä, ja sillä piirtäminen turhautti aina välillä suunnattomasti, mutta innostuksen alkaessa oli vaikea lopettaa piirtämistä kynän vaihtamisenkaan ajaksi.

Mainitsin tuossa alussa taidenäyttelyt, jotka inspiroivat minua lyijykynätyöskentelyyn. En ole siis käynyt museoissa, vaan seurannut lempitaiteilijoitteni uusia näyttelyitä netin kautta. Minusta on hirveän osuvaa, että tuntuu kuin kaikki lempitaiteilijani olisivat juuri tällä hetkellä pitämässä näyttelyä - samoissa paikoissa! Kahdessa usean taiteilijan yhteisnäyttelyssä jopa sattui olemaan monia tuttuja nimiä. Taidan seurata melkoisen tiiviitä taiteilijapiirejä?

Linead in Lead (Andrew Hem, Alexandre Day & Rod Luff),
A Few of My Favourite Things
(Mall & Alexandre Day),
Phone Booth Gallery (Lora Zombie & Rod Luff).

2 comments:

glitter said...

ooo nää kaikki on iha älyttömän hienoja!!! ;O vvau!

Anonymous said...

Kiitos kommenteista blogiini (Koomailevan vegaanin tarinoita) ja suuret äimistykset upeista taideteoksista! -KoomaPekoni