21 August 2011

Uusi aukeama, uusi aloitus

Vihdoin, vihdoin, vihdoin! Pystyn jälleen luomaan, pystyn jälleen inspiroitumaan ja tällä kertaa vieläpä aivan uudella tavalla.

Olen ollut, kuten ehkä olette saattaneet huomatakin, monen kuukauden mittaisella tauolla kaikesta kuvallisesta ilmaisusta, sillä koin välttämättömäksi lakata yrittämästä ja rakentaa uudet syyt tekemiselle. Yrittäminen oli nimittäin ollut jotakin, mitä olin tehnyt aivan liian pitkään ja niinkin rankasti että kaikki piirtäminen ja maalaaminen oli tuntunut jo yli vuoden ajan turhauttavalta ja tavoitteelliselta. Eli joltakin, mitä sen ei todellakaan pitäisi lähtökohtaisesti olla.
Tauko oli todellakin paikallaan, ja jostakin syystä minun ei huvittanut missään vaiheessa sit' nähdä tai kuulla mitään piirtämiseen tai maalaamiseen liittyvääkään. Jätin DeviantArtin uusien töiden selailun sikseen, pistin luonnoslehtiöt ja kynät kaappiin ja videokuvasin, soitin kitaraa sekä kirjoitin purkaakseni luovuusenergiaani. Odotin vain pelokkaasti, josko innostus palaa enää koskaan.

Jostakin syystä kun nyt aloitin uudestaan luonnoslehtiöni täyttämisen, on jälki ollut jotakin täysin poikkeavaa aikaisemmasta. Teen innokkaasti ja yllättävän kärsivällisesti abstrakteja muotoja, tarkkailen viivaa ja tekstuuria, kokeilen ja haastan itseni. Samalla seuraan tämän uuden tyylin kehittymistä uteliaasti.

01. Nimetön


02. Katastrofit ja toivo03. Nimetön04. Sydän ja mieli
Lopuksi seinällenikin päätynyt hieman yli A3-kokoa oleva värien ilotulitus, joka syntyi kun tartuimme yhdessä rakkaan ystäväni Merin kanssa puuvärikyniin. Innostus olisi jatkunut pitkälle yöhön, mutta päätimme kuvan olevan täydellinen tällaisena ennen kuin suuruudenhulluus olisi päässyt tekemään tuhojaan. Toivon, että tätä katselevat näkisivät edes osan siitä ihanuudesta mitä ihastelimme koko luomisen ajan!
P.s. klikkaa suuremmaksi!


Photobucket
Vielä iloisia uutisia: myin tänään kaksi maalaustani! Toinen niistä oli tällainen.

3 comments:

Ädä said...

Ei suurene klikkaamalla

Kaisla said...

Oho ei niin

Kaisla said...

Nyt toimii!