12 October 2012

Melankoliaaon moleskine - pencil and white gel

Bill Henson, yksi suosikkivalokuvaajistani, on äärimmäisen herkillä ihmiskuvauksillaan innostanut minua piirtämään ja maalaamaan omia versioitani hänen melankolisen kauniista teoksista. Ylin kuva on lähimpänä tunnelmaltaan sitä, mitä hain, mutta alempana on selkeämpi versio nähtäväksi ihan vain tekniikan puolesta.on moleskine - acrylics and color pencils 

Tämäkin on Bill Hensonin valokuvan pohjalta yksi harvoista akryylinkäyttöyrityksistäni. En hallitse maalien käyttöä mitenkään, mutta tykkään tuohon taustaan itse kehittämälläni tekniikalla saamastani tekstuurista.Tuossa vain muutama lähes satunnaisesti valittu piirustuslehtiön aukeama, ja pikkukuvassa Marilyn!

 Tähän loppuun vielä kuva upeasta viimeisimmästä työpisteestäni. Ergonominen työasento ja kunnollinen tuoli ehkä jää vähän vaillinaisiksi, mutta hyvä puoli on esimerkiksi se, että voin ottaa kaiken mukaan ja vaihtaa maisemaa heti kun vain haluan! Sitten vielä tärkeä kuva taiteilijan tämän illan lookista.

P.s. Päivittelen blogin ulkoasua, ja pahoittelen mahdollista tämänhetkistä sotkuisuutta!

2 comments:

emmesyys said...

Voi että oletpa ihana ja taitava ja inspiroit mua hurjasti! Rakastan kaikkia etenkin muistikirjoihin ja muihin tehtyjä kuvia ja tuntuu itsestäkin aina siltä että haluan kun näen että joku muukin tekee, mutta sitten kuitenkaan en koskaan. Harmittaa se. Ehkä pitäisi taas yrittää.

Kaisla said...

Voi, lämmin kiitos kehuista! Sä olet äärimmäisen inspiroiva myös, joten kivointa on kuulla että sama voi toimia molemmin päin! Voin sanoa, että välillä se tekemisen aloittaminen on tosi raskasta, varsinkin jos on täynnä liikaa odotuksia omaa tekemistään kohtaan. Kannattaa antaa sinulle aikaa, rauhaa, ja tehdä vasta kun siltä tuntuu. Kyllä se inspiraatio sieltä joskus tulee, kunhan sen antaa rauhassa kömpiä esiin :--)